Joan

Joan Plans Conferència

Conferenciant, Formador i Escriptor

Treballo transmetent idees, sigui com a conferenciant, formador, escriptor o consultor RRHH, el que faig és transmetre idees a altres persones, i m’agrada. M’agrada la interacció, la comunicació i l’energia que es crea quan una idea creua d’una persona a una altra. Moltes de les meves idees les prenc de la gent amb la qual tinc la sort de compartir el meu treball. Gràcies per compartir-les.

Àrees d’interès

Habilitats directives

Persuasió

Negociació

Direcció de persones

Creativitat

i més…

Joan Plans conferenciant

Autodefinició d’estar per casa

Em defineixo com a humà de gènere masculí, alt, amb un lleuger sobrepès constant des que tinc ús de raó, barba i ulleres. Casat i pare d’un nen i una nena. Lector de llibres, còmics, i de petit fins i tot llegia la composició dels productes de neteja i els prospectes dels medicaments. Cinéfag (m’agraden fins i tot les pel·lícules dolentes) i procuro gaudir de la vida.

Perfil una mica més professional

Llicenciat en Psicologia ( Universitat de Barcelona ). Programa de Desenvolupament Directiu per l’IESE. Cursos de perfeccionament en el camp de la seva activitat. Fundador i Soci – Director de la consultoria de formació i selecció “Directa, CDO , SL” durant divuit anys. Membre del consell d’administració d’una empresa hispano-finlandesa durant deu anys. Col·laborador acadèmic en els programes d’Executive Education del Departament de Direcció de Recursos Humans d’ESADE. Director en el projecte “Persones”. Especialista en habilitats directives, presentacions persuasives, gestió de conflictes, negociació i direcció de persones. En els últims vint anys he impartit formació a directius d’empreses nacionals i multinacionals de múltiples sectors. Professor col·laborador de l’INAP, l’IAAP i de l’IVAP. Col·laboro amb algunes organitzacions sense ànim de lucre i a vegades vaig a la radio y a la tele per parlar de temes d’estratègia negociadora. Per tema llibres i conferencies, la web té apartats específics.

Entenem que continuant navegant per aquesta web, acceptes l'us de cookies. Més info

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari, si continues navegant-la o fas clic en "Acceptar", estàs donant el teu consentiment al seu us.

Tancar