Conferències

Joan Plans Conferencia Speaktacular

A trio

Speaktacular

La realitat empresarial vista des d’angles sorprenentment reveladors

Tres autors i conferenciants han decidit unir-se per crear un nou concepte al món de les conferències. L’objectiu és oferir una conferència memorable en un format agosarat i sorprenent, capaç de transmetre reflexions i conceptes de la major actualitat tals com a innovació, adaptació al canvi, reinvenció, lideratge, pensament divergent, treball en equip i moltes més, però d’una manera que involucri als assistents i els faci reflexionar en profunditat.

Mindshaking & Edutainment: un cocktail inaudit

SpeakTacular és el resultat de la hibridació de tres mons: el món del management empresarial, el món de la música i el món de l’aventura; els tres sorprenentment connectats, molt complementaris i tremendament enriquidors entre si.  I tot això amanit amb una bona dosi d’escenografia, humor i creativitat, en un format completament innovador on els personatges no ho són, perquè són 100% autèntics.  Sobre l’escenari Albert, Joan i Salva reflexionen tots els conceptes des del coneixement que els aporta l’experiència real viscuda intensament en cadascun dels seus entorns.

SpeakTacular són:

  • Albert Bosch en el paper d’Albert Bosch: emprenedor i aventurer
  • Joan Plans en el paper de Joan Plans: psicòleg, formador i expert en selecció de personal
  • Salva López en el paper de Salva López: assessor d’organitzacions, emprenedor i músic multiinstrumentista
Joan Plans Speaktacular
Visita la web d’Speaktacular!

 

Estàs interessat en contractar aquesta conferència?

A duo

Coses que he après a les pel·lícules i que fan la vida millor

Cosas que he aprendido en las películas

De bon segur cada un de nosaltres té un moment de pel·lícula que no pot oblidar. El cinema com a font d’inspiració ens pot oferir la clau per ser més feliços, dit d’una altre forma, la vida és una seqüència de moments, alguns d’ells arriben a condicionar-la del tot. En aquesta conferència, veurem com el món del cinema n’ha representat alguns de molt interessants.

L’objectiu de la conferència és redescobrir aquells moments de la nostra vida que teníem oblidats i que ens aporten una nova perspectiva sobre nosaltres mateixos, les nostres relacions i en definitiva la nostra vida.

A més, aquesta conferència és adaptable a diferents moments i circumstàncies, actualment hi ha tres versions: versió “estímul”, versió “nadalenca” i versió “emoció”.

Estàs interessat en contractar aquesta conferència?

Individuals

Frikimanagement

“Un gran poder comporta una gran responsabilitat”,  aquesta frase no la va dir ni Confucio, ni Plató, ni Kant, sinó que apareix en el primer còmic publicat d’Spiderman. Els còmics, així com els llibres i pel·lícules de fantasia i ciència ficció són una font inesgotable de conceptes, exemples i anècdotes fàcilment extrapolables al món del management.

Els temps en els quals vivim reclamen de nosaltres comportaments que freguen l’heroïcitat. Mantenir l’ànim, suportar la incertesa i fer front al dia a dia són tasques heroiques.

Vist així resulta una bona idea inspirar-nos en aquests herois de ficció per descobrir que és el que podem aprendre d’ells per ser millors managers.

Així en una conferència divertida i memorable aprendrem intel·ligència emocional amb “Regreso al futuro”, comunicació no verbal amb “Superman”, empatia amb els “X-men”, gestió del canvi amb “Star Wars”, lideratge amb “Star Trek”, “Spiderman” i el “Señor de los Anillos, per acabar amb idees molt clares que ens permetin afrontar les heroïcitats del nostre dia a dia.

Carátula Frikimanagement
Estàs interessat en contractar aquesta conferència?

Liderant en un món VUCA

Joan Plans conferencia VUCA

Fa poc vaig sentir a un directiu lamentar-se: “Vivim en un món en el qual és més dificil sobreviure ara que triomfar en el passat”. El món ha entrat en una nova normalitat on gairebé res és previsible, gairebé res és el que sembla i la velocitat a la qual les coses canvien s’incrementa dia a dia. En un context com el descrit és més que mai necessari saber com liderar equips que ens garanteixin sobreviure i fins i tot triomfar.

En aquesta conferència s’aporten eines pràctiques per  liderar en un entorn canviant, instruments per despertar als col·laboradors a la realitat i ajudar-los a surfejar l’ona del canvi.

Els temes tractats aportaran idees que es convertiran en la caixa d’eines del lider i durant la conferència s’emfatitzaran els aspectes pràctics de les mateixes. Les tècniques seran exemplificades amb històries de suport, exemples, vídeos i microexercicis, ja que es tracta d’una conferència altament interactiva.

Estàs interessat en contractar aquesta conferència?

27 eines útils per motivar i automotivar-se en temps difícils

Tothom hauria d’anar a treballar dutxat i motivat, lamentablement de vegades no succeeix així. El tema de la dutxa millor ho deixem, però amb la motivació de vegades succeeix que la persona està motivada però ella mateixa no ho sap. En aquesta conferència s’aportessin 17 eines pràctiques per despertar el motor intern de motivació del que tots disposem, encara que, de vegades, no ho tinguem en marxa.

Algunes de les eines funcionessin com a palanques per activar l’automotivació, el desig de millora,  el compromís, la iniciativa i l’optimisme. Es toquen les palanques per activar la nostra energia interna i donem claus per al seu manteniment i millora. Durant la conferència es treballen els propis objectius com a font de motivació i com traslladar als col·laboradors aquest impuls.

Conferencia 17 herramientas
Estàs interessat en contractar aquesta conferència?

Algunes idees per negociar amb persones difícils

Conferencia Negociar con gente difícil

L’objectiu de la conferencia/taller serà donar algunes idees d’aplicació pràctica que permeti millorar la capacitat dels assistents per aconseguir els resultats desitjats en una negociació, donant eines i recursos per influir èticament sobre interlocutors especialment difícils i aconseguir els objectius marcats en una negociació.

Entre altres coses, els assistents aprendran a comprendre la naturalesa de la negociació en la qual es troben, a evitar el autoregateo, a jutjar el paper del temps en una negociació i utilitzar-ho a favor seu, també quines dues coses no han de fer mai enfront d’un oponent irracional.

Estàs interessat en contractar aquesta conferència?

Entenem que continuant navegant per aquesta web, acceptes l'us de cookies. Més info

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari, si continues navegant-la o fas clic en "Acceptar", estàs donant el teu consentiment al seu us.

Tancar